ATIK SU BİYOLOJİK ARITMA TESİSİ

İlçemiz kanalizasyon atık sularının imar sahamıza çok yakın bir alanda, dereye boşalması İlçe Halkımızın sağlığını tehdit etmekte ve kötü bir koku yaymaktadır. Kanalizasyon hattının dere boyunca uzatılarak 2,5 km uzaklıktaki Belediyemize ait bir tarlaya arıtma tesisi kurulması için tüm müracaatlar yapılmış ölçümleri bitmiş ve projeleri hazırlanmıştır. 2019 yılında ihalesinin yapılması planlanmaktadır. Bunun la beraber bizden önceki dönemde yapılan ve bir tanesi de İlçe kabristanlığının içerisinde bulunan toplam 3 adet kanalizasyon terfi merkezinin borulanarak kaldırılması planlanmış ve bununda projesi tamamlanmıştır.