8. ANTALYA CITY EXPO ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

28 Mart 2018 00:00 Tefenni Belediyesi 371

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliği ile gerçekleşen 8. Antalya City Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı bugün itibari ile başlamıştır. 28-29-30 Mart tarihlerinde 3 gün boyunca devam edecek fuarda Tefenni Belediyesi olarak bizde yerimizi aldık.

Türkiye’nin en büyük şehircilik fuarı olma yolunda ilerleyen 8. Antalya City Expo Fuarı’nda, Burdur'un en hızlı gelişen İlçesi TEFENNİ BELEDİYESİ Standımızda tüm hemşerilerimizle bir araya gelmek dileğiyle.

GÖRSEL İÇİN TIKLAYIN