2017 VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU TEFENNİ BELEDİYESİ

27 Mayıs 2017 10:58 Tefenni Belediyesi 2473

Tefenni Kaymakamlığı 2017 Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Tefenni İmamhatip Lisesini 3-1'le yenen Belediye Voleybol takımımız Şampiyon oldu.

Dün akşam yapılan final maçlarının ilkinde İlçe Tarım Müdürlüğü, Başpınar Şehit Ömer KIZILKAYA Orta okulunu 3-1 yenerek Turnuva 3.sü oldu. Turnuvanın son maçında ise Belediye Voleybol Takımız, Tefenni İmamhatip Lisesi ile karşılaştı. İlk seti kaybetmesine rağmen oyuna ağırlığını veren takımımız kalan setleri vermeden 3-1'lik skor ile maçı kazanarak Şampiyon oldu.

Turnuvada 3. olan İlçe Tarım Müdürlüğünün kupasını Karamanlı Kaymakamı Sn. Osman Oğuz EKŞİ, 2. olan İmamhatip Lisesisinin kupasını İlçe Kaymakamımız Sn. İlker EKER verirken, Şampiyonluk kupası Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ tarafından oyuncularımıza verildi.

• Etiketler
Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.