2. Burdur Tanıtım Günleri

Ankara Burdurlular Derneği tarafından tertip edilen ve Tefenni'mizin tanınması açısından çok çok önemli olan bu organizasyonda; Tarhanasından haşhaşına, anasonundan rezenesine kadar kendi ev erzağını, belediyemiz ile paylaşan Tefenni Halkıma, Ürünlerin temin edilmesinde ve ambalajlanmasında gayretle çalışan, gerek idari bina, gerekse hizmet kademesindeki Belediye personelime ve Fuar boyunca bizi yalnız bırakmayıp sonuna kadar sahip çıkan ve destek veren Ankara’daki tüm hemşerilerimize canı yürekten teşekkür ediyorum.

Hiç kuşkusuz Fuarın en yoğun, en dikkat çeken ve en neşeli katılımcısı Tefenni Belediyesi olmuştur. Lakin, bizim için Fuardan ziyade, Tefenni'mizde eskiden olan beraberliği ve dayanışmayı, TEFENNİ GÜCÜ’nü yani Tefenni'nin gücünü; Özlemini çektiğimiz dostluk ve kardeşlik bağının sağlandığında, birlikte neler yapabileceğimizi Başkent'ten tüm Türkiye'ye göstermiş olmak, en büyük mutluluk ve gurur kaynağıdır. Ümit ediyorum ki bu dayanışma sadece bu organizasyonla sınırlı kalmayacak, bundan sonrada Kardeşliğimiz ve Birliğimiz güçlenerek devam edecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2. BURDUR TANITIM GÜNLERİ etkinliğinin, başından sonuna kadar emeği geçen, uzaktan yakından bize destek veren Tüm Tefennili Hemşerilerimi tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Yüce Allah birliğimizi dirliğimizi Daim ve Kaim eylesin.

SON EKLENEN VİDEOLAR