Mevzi Sağanak
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

2015 MALİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Konferans Salonunda Akdeniz Bölgesindeki Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

2015 MALİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Haberler

Burdur Valisi aynı zamanda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan KÜRKLÜ Tarafından Organize Edilen 2015 Yılı Mali Destek Programının Tanıtımının ve Potansiyel Yararlanıcıların Bilgilendirilmesi Amacı ile Bugün Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Konferans Salonunda Başvuru Sahiplerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Toplantıya Ankara'da bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ Katılamazken yerine Başkan Vekili olarak Belediye Meclis  Üyemiz Ali AKSOY, Yazı İşleri Müdürümüz Hamdi CEYLAN, Fen İşleri Müdür V. Mehmet BİLGİN ve Harita Teknikeri Şeref YURTSEVEN katıldı.

İlimizdeki yatırımcılara, kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına doğrudan finansman desteği sağlayacak olan 2015 MALİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI'nda "Yenilikçi Teknolojiler", "Alternatif Turizmin Geliştirlmesi" ve "Yenilenebilir Enerji" konularında salondakilere bilgi verildi.