Mevzi Sağanak
Mevzi Sağanak

GECE DENETİMLERİNE DEVAM

Bir Önceki Denetlemelerde Kritik Edilen İşyerlerinde Kontroller Yapıldı.

GECE DENETİMLERİNE DEVAM Haberler

Belediye Başkanımız eşliğinde Zabıta Ekiplerimizin geçen günlerde yapmış olduğu gece denetlemelerinde, iş yerlerinde krtitik edilen eksik/aksak hususlar, dün gece yine Belediye Başkanımızın bizzat Zabıta Ekiplerimizle yaptığı kontrollerle denetlendi. Daha önce uyarılan işyerlerindeki eksikliklerin %95 oranında giderildiği tespit edilirken, kalan ufak tefek eksikliklerin de en kısa sürede giderilmesi için ihtar verildi.

Özellikle personel-işyeri-işletme hijyen kuralları ve fırınlardaki ekmek gramajları konusunda çok titiz davranan Zabıta ekipleri ilçemizdeki gıda alanıda hizmet veren işletmelere bundan sonra da hem gece hemde gündüz denetlemeleri yaparak gıda hizmeti veren işletmelerde maksimum seviyede hijyenik bir ortam sağlamasına önem verildiğini ifade ettiler.