ESENTEPE'DE YOL ve KALDIRIM ÇALIŞMALARI

Kanalizasyon çalışmasından dolayı yollarımızdaki sorunlar giderilirken, ileriki günlerde yapılacak olan yol, kaldırım ve yeşil alanlar için hazırlıklar devam ediyor.

ESENTEPE'DE YOL ve KALDIRIM ÇALIŞMALARI Haberler

İlçemizin en hızlı büyüyen kırsal yerleşim alanı olan Esentepe mahallesinde yeni yol, kaldırım ve çocuk parkı için çalışmalara başlandı. İlk etapta alt yapı çalışmalarından dolayı oluşan sorunlar giderilirken yolların genişletilmesine başlandı. Eskiden kalma işlevliği kalmamış yada yarım bırakılmış kaldırımlar sökülüp yenileniyor.

Esentepe Mahallesi sınırları içerisinde olan Hüyük Mevkiine de çöp konteynırları yerleştirildi. Bugüne kadar belediye hizmeti alamayan Hüyük sakinleri böylelikle Belediyelerinin de varlığını hissetmeye başladı. İlerleyen günlerde Otobüs durakları konularak Hüyük sakinleri için Halk Otobüsü servisi de başlayacak.