MİNİKLERİMİZ İÇİN EĞLENCE ZAMANI

Belediyemiz Tarafından, Minik Öğrencilerimize Yönelik Tiyatro Etkinliği Gerçekleştirildi.

MİNİKLERİMİZ İÇİN EĞLENCE ZAMANI Haberler

Belediyemizin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında tertip ettiği İlçemiz Anaokul ve ilkokul öğrencilerine ücretsiz, "Milas Belediyesi Kukla Atölyesi" tarafından “Gülücük ve Sevimli Kuklalar” adlı kukla gösterileri sergilendi.

Belediye Düğün Salonumuzda iki seans olarak gerçekleştirilen etkinliğin ilki 10:30'da İlkokul öğrencilerimiz için 13:30'da ise Anaokulu öğrencilerimiz için sahnelendi.

Kukla Atölyesi oyuncularının sahnelediği “Gülücük ve Sevimli Kuklalar” adlı kukla gösterisi salondaki minik kardeşlerimize keyifli anlar yaşatırken puppet ve ilizyon gösterileride büyük küçük herkeste şaşkınlık yarattı. Miniklere sorular soran, şiirler okutup şarkılar söyleten kuklalar, çeşitli taklitlerle onları gülmekten kırıp geçirdi.