KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Ramazan Bayramı Sonrası Yarıda Kalan Tüm İşlerin Tamamlanması için Tefenni Belediyesi Dört Koldan Çalışmalara Başladı.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM Haberler

Bayram önce bir kısmı sökülerek yenilenen Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki refüjlerin kalan kısmınında tamamlanmasına başlandı. Yine bayram öncesi temeli atılan ve yapımına başlanılan Çarşı Cami Tuvalet ve Lavabolarının Binası kaldığı yerden hızla devam ediyor. Bunların yanında İlçemiz hastanesinin önündeki şehir merkezi girişi ve yol boyunca rotmiks (çukurlara soğuk asfalt serme) çalışmaları yapılmıştır.Hafta başından itibaren Belediyemiz Araç filosuna kazandıralan Parke Döşeme makinası ile yarım kalan yolların taş döşeme işlemine başlanacaktır. Tefenni Belediyesi olarak kısa bir aradan sonra Hizmet kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır.

Haber: Tefenni Belediyesi - Bilgi İşlem Servisi