...ve BOYA SAVAŞLARI BAŞLIYOR

Burdur'un En Sosyal İlçesi Tefenni'mizde Çok Renkli ve Çok Eğlenceli Bir Aktivite Hizmeti Çok Yakında Başlıyor.

...ve BOYA SAVAŞLARI BAŞLIYOR Haberler

Alt yapısı, kaldırımları, çevre düzenlemesi, yolları ve bir çok işin arasında Tefennili gençlerin taleplerinide göz ardı etmeyen Belediye Başkanı Ümit ALAGÖZ, Gençlerin paintball isteğine karşı da duyarsız kalmadı.

Tefenni'nin, Burdur'un en sosyal ilçesi olduğunun altını çizen Başkan ALAGÖZ, Hizmetin sadece yol, kaldırımdan ibaret olmadığını, bu tarz spor ve eğlencenin birarada olduğu hizmetlerin Tefenni'nin özüne de daha çok yakışacağını belirtti.

Barutlu Su Havuzlu Park yanında yapımı başlanılan Paintball Oyun sahasının herhangi bir aksilik olmadığı takdirde Ramazan Bayramında İlçe Halkının Hizmetine sunulacağı bildirildi.

Fotoğraflar: İsa MUMCU
Haber: Tefenni Belediyesi Bilgi İşlem Servisi