ANTALYA'DA ORMAN YANGINI!

Antalya'daki Yangında 120 Hektarlık Alan Zarar Gördü

ANTALYA'DA ORMAN YANGINI! Haberler

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarında etkisiyle büyüyerek bazı otel ve pansiyonlar ile işletmelere de zarar veren orman yangını, sabaha karşı kontrol altına alındı.

BAH’ın edindiği bilgiye göre, bölgede bulunan 5 otel ve işletmelerin yangından etkilendiği öğrenilirken, güneşin doğmasıyla birlikte meydana gelen zararın büyüklüğü de ortaya çıktı. Yangın sonrası zarar gören bazı işletmelerin, kendi imkanlarıyla yangının izlerini silmeye çalıştıkları bildirildi.

Yangın alanında 5 helikopter ve 2 yangın söndürme uçağı ile birlikte Orman İşletme Müdürlüklerine ait ekipler, yaklaşık 250 yangın söndürme işçisiyle soğutma çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kaynak: (Batı Akdeniz Haber)