Yağışlı
3°C | -5°C

TEFENNİGÜCÜ SPOR KULÜBÜ 3 KULVARDA YARIŞIYOR

TEFENNİGÜCÜ SPOR KULÜBÜ 3 KULVARDA YARIŞIYOR Haberler

Daha önceleri sadece futbol takımı olarak faaliyet göstermekte olan Tefenni Gücü Spor Kulübü, yönetimin Belediyeye devredilmesinden sonra, Futbol, güreş ve kick boks branşlarında da mücadelelere başladı.

Bu yıl Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gölhisar'da yapılan 3. Cumhuriyet Kupası Güreş Müsabakalarında mücadele eden Tefenni Gücü Güreş Takımımız turnuvayı madalyalarla tamamladı. Erkekler 66 Kg.'da Hasan Can ATALAY 1. erkekler 85-100 Kg.'da Veli Eren OKATAN 2. ve erkekler 43 Kg.'da Berat SÜLÜK 3. olmuştur.

3. Haftanın sona erdiği Burdur 1. Amatör Küme'de mücadele eden Tefenni Gücü Futbol Takımımız ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile averaj farkıyla aynı puana sahip Çallıca Gençliksporun arkasında 4. sırada bulunuyor.

Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ yaptığı açıklamada Tefenni Gücü Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren mevcut branşlardan ziyade basketbol ve voleybol şubelerinin de açılacağını ifade etti. Güreş müsabakalarında derece yapan sporcular ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan ALAGÖZ, şunları söyledi.

"Tefenni Gücü Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Futbol takımımızdan güreşçilerimize ve kick boksçularımıza kadar hepsini mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca sporcularımızı yetiştiren hocalarımıza da teşekkür ediyorum.

Bu sene 3.sü düzenlenen Güreş turnuvasının yapılmasında emeği geçen başta Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Ömer Faruk ŞİRAN'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Mustafa Kemal SEVER'e Güreş hocamız Cem KOCA Beye ve müsabaka hocalarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum."