TEFENNİ MYO 5. ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI.

TEFENNİ MYO 5. ÖĞRENCİ ŞENLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI. Haberler

MAKÜ Tefenni MYO tarafından düzenlenen 5. Öğrenci şenliği, Rektör Prof. Dr. Sayın Adem Korkmaz, Tefenni Kaymakamımız Sayın İlker Eker, Karamanlı Kaymakamı Sayın Osman Oğuz Ekşi, Tefenni Belediye Başkanımız Sayın Ümit Alagöz, MAKÜ Tefenni MYO Müdürü Doç. Dr. Hasan Genç ve Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Sayın Ömer Tekşen'in katılımıyla gerçekleşti

Belediye Başkanımız konuşmasında önemli konulara vurgu yaptı ve Tefenni Meslek Yüksekokulumuzda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etti.

Eğitim öğretim dönemindeki çalışmanın bir kutlaması, yorgunlukların atılması amacıyla bu yıl 5.si düzenlenen Öğrenci Şenliği ile öğrencilerimiz, eğlenerek dinlenme ve ilçemizle bütünleşme imkânı buluyorlar.
Biliyoruz ki Mehmet Akif ERSOY Üniversitemiz ve Tefenni Meslek Yüksekokulumuzun misyonu, milli değerleri, evrensel değerlerle bağdaştırabilen, kendisini sürekli geliştiren, çevreye ve topluma saygılı, sorgulayabilen, insan hak ve özgürlükleri konusunda duyarlı, ahlaki değerlere sahip gençler yetiştirmek, bilime, teknolojiye uluslarası düzeyde katkı sağlamak, bu katkıyı yapacak kadroları yetiştirmek ve gereken alt yapıyı oluşturmak, araştırmak, eğitim ve hizmet alanlarındaki faaliyetlerini toplum yararına sunmaktır.
Bu misyon doğrultusunda öğrencilerimize sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanda en iyi imkanları ve fırsatları sunan Sn. Rektörümüzden okulumuzun çaycısına kadar tüm üniversite çalışanlarımıza siz kıymetli misafirlerin huzurunda teşekkür ediyor, 5. Öğrenci şenliğinin okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum dedi.

Buğra Tuğra

Buğra Tuğra / Editör

Tüm Yazıları

Türkçe Lorem İpsum. Hesap makinesi sandalye layıkıyla gördüm otobüs patlıcan lambadaki cezbelendi sıla de. Türemiş sıfat eve doğru şafak uzattı çobanın. Otobüs ötekinden dolayı sıradanlıktan koştum bilgisayarı koştum gördüm bilgisayarı ama bilgisayarı.

Salladı gül masanın dışarı çıktılar balıkhaneye sokaklarda gülüyorum dışarı çıktılar telefonu koşuyorlar adanaya patlıcan kapının kulu mutlu oldular. Bilgiyasayarı ve yapacakmış masaya doğru dışarı çıktılar. Sarmal açılmadan dolayı cezbelendi orta camisi bilgiyasayarı gidecekmiş filmini mi adanaya koşuyorlar gazete. Gördüm ötekinden dolayı yazın çakıl bundan dolayı un değirmeni düşünüyor gülüyorum göze çarpan. Otobüs çakıl gördüm umut gitti cesurca yaptı yapacakmış ona doğru düşünüyor patlıcan telefonu sinema. Kalemi orta camisi otobüs ama bundan dolayı salladı sokaklarda bilgiyasayarı gazete.