ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 101. YIL DÖNÜMÜ

İlçe Jandarma Komutanlığımız Tarafından Tertip Edilen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101.Yıl Dönümü Kutlanıldı.

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 101. YIL DÖNÜMÜ Haberler

İlçe Kaymakamımız Sn. Onur YENİAY, Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Ersin ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Amiri Sn. Nahit CAKIRBEY, Tefenni'li Gazilerimiz ve Şehit Yakınlarımızın katıldığı kutlama programında, Şehitlerimiz ve Ebediyete intikal etmiş Devlet Büyüklerimiz adına Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Çelenk sunma Töreninin ardından topluca ilk olarak İlçe Şehitlimizde sonrasında ise Başpınar Köyü şehitliğinde şehitlerimize dualar okunarak Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı. Başpınar köyünde Köy sakinleri, Gazi ve Şehit yakınları ile sohbet edildikten sonra program sona erdi.

Tefenni Belediyesi tarafından gönderildi 18 Mart 2016 Cuma