Yağışlı
Hafif Yağmur

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

16-18 Mart 2016 - 6. Antalya Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumuna Davetlisiniz

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET Haberler

Akdeniz Belediyeler Birliği Fuar Danışma Kurulu Üyeleri; AKBB Başkan Danışmanı Adlıhan Dere, Antalya Büyükşehir ve Kumluca Belediye Meclis Üyesi Erdeniz Yavuz 16-18 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu davetleri kapsamında, Belediye Başkanımız Sn. Ümit ALAGÖZ'ü makamında ziyaret ederek CityEXPO 2016'ya davet ettiler.

16-18 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da gerçekleştirilecek Organizasyonda Tefenni Belediyesi olarak bizimde standımızın bulunacağını bildirir, tüm hemşerilerimizi Fuara bekleriz.