Mevzi Sağanak
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Bayram öncesi çalışmalarınızda son durum

Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Belediyemizdeki Çalışmalar Hat Safhada.

Bayram öncesi çalışmalarınızda son durum Haberler

Kurban Bayramına yaklaşırken Belediyemizde çalışmalar son sürat devam ediyor. Kocapınar Parkı çevresindeki kaldırım çalışmaları tamamlanmasına rağmen kauçuk zemin, Selçuklu çeşmesi ve parkımızın arkasındaki yolda parke döşeme işlemleri devam ediyor.  Kocapınarın ağız kısmındaki boşluklara  dekoratif ferforje korkuluklar konularak olası kazalar önlenirken ortaya çıkan görüntülerde vatandaşlarımızı memnun etti.

Tuncer YILDIZ stadımızın demir korkulukları Tefenni Gücü Futbol takımımızın renkleri olan kırmızı maviye boyandı. Sanayiimizde ise araç yükleme indirme için rampa çalışmaları yapılırken, Belediye binamız önünde zaman içinde hava şartlarınında etkisi ile yerinden kalkmaya başlayan merdivenlerin fayanslarıda yenilenmek üzere söküldü.

Posted by Tefenni Belediyesi on 18 Eylül 2015 Cuma