Başkan Alagöz, içme suyu çalışmalarını inceledi

Belediye Başkanımız Ümit ALAGÖZ İçme Suyu Projesinin Son Durumunu Yerinde İncelemek Üzere Ekibi ile Birlikte Çalışma Alanlarını Gezdi.

Başkan Alagöz, içme suyu çalışmalarını inceledi Haberler

Haziran ayında yapımına başlanılan İçme Suyu projesini yerinde incelemek üzere Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ ve ekibi bugün çalışma alanlarını gezdi. Tüm kaynaklarda yeni boru hatlarının döşeme çalışmaları büyük bir titizlikle devam ederken yayla yollarımızın genişlemeside dikkatlerden kaçmadı.

Proje ile birlikte yeni yapılacak olan su depolarımızın inşaat çalışmalarıda son hızla devam ederken 800 ve 600 tonluk depolardan 800 ton kapasiteli depodaki ilerleme ve genel proje işleyişi memnun etti.

Belediye Başkanımız ve ekibi İçme suyu çalışmalarını inceledikten sonra Kocapınar Parkı arkasındaki yol yapım çalışmalarını da kontrol etti.

Posted by Tefenni Belediyesi on 11 Eylül 2015 Cuma