SANAYİ ESNAFIMIZLA TOPLANTI

Tefenni Sanayi Sitesi Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Bugün, Sanayi Esnaflarımıza Yeni Yapılacak Sanayi Sitesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

SANAYİ ESNAFIMIZLA TOPLANTI Haberler

Burdur Çevre ve Şehircilik Bakanlığından temsilcilerinde katıldığı genel kurul toplantısı Tefenni Sanayi Sitemizde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Belediye Başkanımız Sayın Ümit ALAGÖZ'ün yaptığı toplantıda Sanayi Esnaflarımıza yeni yapılacak olan Sanayi Sitesinin yer temini ve süreç hakkında bilgiler verildi. Coşkulu geçen toplantıda ayrıca kooperatife yeni üye olacak vatandaşların önünün açılması kararlaştırıldı.

Posted by Tefenni Belediyesi on 27 Mayıs 2015 Çarşamba