İLÇEMİZ BAYRAMLAR KÖYÜNDE YANGIN!

İlçemiz Bayramlar Köyünde Muhtar Murat ŞENGÜN'ün Evinde Başlayan ve Sebebi Henüz Tespit Edilemeyen Yangın Sonucu Tüm Müdahalelere Rağmen Maalesef Birbirine Yanaşık 3 Ev Tamamen Yanmıştır.

İLÇEMİZ BAYRAMLAR KÖYÜNDE YANGIN! Haberler

Yangın ilk olarak Bayramlar Köyü Muhtarı Murat Şengün’ün evinde çıktı daha sonra Sadık Şengün ve Selahattin Şengün’ün evlerine sıçrayarak devam etti.

Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmamasına rağmen, maalesef 3 ev yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının nasıl başladığı ise henüz tespit edilemedi.

Yangın söndürme çalışmalarına, Belediyemiz İtfaiyesi Yangın Söndürme Ekipleri ve Tefenni Belediyesi çalışanları katılırken Çevre ilçelerin (Çavdır, Karamanlı, Yeşilova Belediyelerinin) İtfaiye ekipleri ve Hasanpaşa Köyü İtfaiyeside destek verdi. Olay yerine gelen Burdur AFAD Teknik Ekipleri de hasar tespit çalışmalarında bulundular.