YENİ BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREVLERİNE BAŞLADI

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 23 Nisan 1920'de Verdiği Yetkiyle, Yeni Belediye Başkanlarımız Bugün Görevlerine Başladılar. Başkanlarımız Çok Farklı ve Çok Tatlılar.

YENİ BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREVLERİNE BAŞLADI Haberler

Makamlarında fotoğraf çektiren ve tebrikleri kabul eden yeni Belediye Başkanlarımız çevreyi dolaştıktan sonra, İlçemiz hakkında eksik bulduğu yerler hakkında Belediye Meclis Üyelerimiz, Fen Memurlarımız ve Zabıta Ekiplerimiz ile biraraya geldiler. İlçenin her bir köşesinde yeni çocuk parkları, oyun sahaları ve kum havuzları yapılması konusunda talimatlar veren Belediye Başkanlarımız ayrıca çevredeki ağaçların böceklerden arındırılması için ilaçlama çalışması yapılmasını ve yolların temizlenmesini istediler.

Posted by Tefenni Belediyesi on 22 Nisan 2015 Çarşamba