Mevzi Sağanak
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Tefenni Halk Eğitim Merkezi Tarafından Tertip Edilen 35. Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Bugün Başladı.

FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI Haberler

Belediye futbol takımımızında yer aldığı 10 takımın mücadelesine sahne olacak olan 35. Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası bugün 17:30'da Megri Spor (Tefenni İmam Hatip Lisesi) ile 1071 Malazgirt Spor arasındaki maçın ilk düdüğü ile başlamış oldu. Bugünkü diğer maç ise 18:45'te Tefenni Veterinerlik ile Yaylaköy Spor arasında oynanacak. Belediye Takımımızın ilk maçı ise 22 Nisan Çarşamba günü 17:30'da Koca Kasap Spor ile olacak. A ve B grubu şeklinde 2 grubun kendi grubu içerisinde mücadele edeceği turnuvada Fikstür ve maç saatleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Tefenni Belediye Başkanlığı olarak, turnuvaya katılan tüm takımlarımızın fair play ruhu içinde centilmence mücadelelerin olduğu hoş bir turnuva izletmeleri temennisi ile tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.