3. HALK OTOBÜSÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

Özellikle Hilal Kart Sahibi Vatandaşlarımızın Çanakkale, Ankara (Anıtkabir) gibi Sosyal ve Kültürel Gezi Turları Yapılması Düşünülerek Almış Olduğumuz 3. Halk Otobüsümüz İlçemize Hayırlı Olsun.

3. HALK OTOBÜSÜMÜZ HAYIRLI OLSUN Haberler

Şehiriçi Öğrenci Taşımacılğı ve Vatandaşlarımıza Şehiriçi taşımacılık görevi veren diğer 2 otobüsümüzün yetersiz kalmasından dolayı, özellikle Hilal Kart Sahibi vatandaşlarımız ve Öğrencilerimize yönelik yapmayı planladığımız Sosyal ve Kültürel gezilerde kullanılmak üzere Belediyemize kazandırmış olduğumuz Halk Otobüsümüz İlçemize Hayırlı Olsun. 46+1+1 koltuk kapasiteli büyük otobüsümüzün dış kaplaması diğerlerinden farklı bir konsept ile tamamen Tefennimizin çeşitli yerlerinden alınmış fotoğraf kareleri ile bezenmiştir.