KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.

Bayramlar, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine imkân sağlayan özel günlerdir. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Milletimizi güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan manevi bağların güçlenmesini sağlayan bu özel günler vesilesiyle Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan kötü niyetli mihraklara fırsat vermeden nice bayramlara ulaşmamızı temenni ediyorum.

Kurban Bayramı dolayısı ile şehir dışında bayramlarını geçirecek vatandaşlarımızın yolculuklarını kazasız bir şekilde geçirmeleri dileğiyle, Kurban Bayramının başta Tefenni'liler olmak üzere Büyük Türk Milletine ve Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allahtan niyaz ediyor, küçüklerimi sevgi, büyüklerimi saygı ile kucaklıyorum.

İlçemize bayram sebebi ile gelen sevgili Tefenni'li dostlarımıza özellikle Teşekkür ediyor, onlara da en içten duygularımla Hoşgeldiniz diyorum.

Hayırlı Bayramlar.

Tefenni Belediye Başkanı