10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Milli Destanımızın yaratıcısı Eşsiz Kahraman, Büyük Önder ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 78. yılında minnet ve şükranla anıyoruz.

Aziz ATATÜRK;

Türkiye, gösterdiğin hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmektedir. Aziz Milletimiz, evrensel değerlerinin yol göstericiliğinde, yarınların daha da güçlü Türkiye'sini birlik ve beraberlik içerisinde inşa etmektedir. Bugün Uluslararası alanda ağırlığı sürekli artan, bütün dünya tarafından sürekli ilgiyle izlenen, istikrar ve refah içerisinde ilerlemesini sürdüren Türkiye, model alınan bir ülke ve önemli bir bölgesel güç olarak dünyaya damgasını vurmaya devam etmektedir. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. Türkiye'yi, hedefin olan muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Büyük ATATÜRK;

Çağdaş, laik ve demokratik anlayışınla aydınlattığın medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam eden Asil Türk Halkı olarak bugün ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde yine ve dimdik huzurundayız. "Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar…." sözünün ışığında en büyük eserin Cumhuriyeti, gösterdiğin istikamette ilelebet yaşatmayı görev bilen Türk halkı olarak sana şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde minnet, şükran ve rahmetle anarken, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi en kalbi duygularımla, rahmet ve şükranla yad ediyorum.

Ruhları Şad Olsun.