Yağışlı
Yağışlı

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, küçüğü ve büyüğüyle mutlu olduğumuz, uzaktan yakından gelenlerle sevindiğimiz, yüzlerde tebessümün çoğaldığı günlerdir. Manevi ikliminden milletçe feyz aldığımız, fakiri zengini aynı bereketli sofralarda buluştuğumuz mübarek Ramazan ayını geride bırakıp Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin, başta Aziz Milletimiz olmak üzere Türk İslam coğrafyasında birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını, tüm insanlığın barış ve huzuru için edilen duaların karşılık bulmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Bu müstesna günlerde en yakınımızdan başlayarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu bir kez daha göstermeli, terörün hedefine ulaşmasına hizmet edecek yılgınlığı göstermemeli, milletçe dimdik ayakta durmalıyız. Ülkemizdeki huzur ve istikrarı bozmaya yeltenenler bunu kesinlikle başaramayacak bu kötü emellerine ulaşamayacaklardır. Bir insanlık suçu olarak terörü, onu destekleyenlerini ve ondan beslenenleri, bu güzel bayram öncesini kana bulayan terör mihraklarını şiddetle lanetliyorum.

Bizler tarih boyu sevgi ve hoşgörüyle kenetlenmiş, gücünü inancından ve kutsal değerlerinden almış, canını Aziz Vatanımız için feda etmiş şehitlerin evlatlarıyız. Böyle güzel bayram günlerinde diğer günlerden daha fazla kenetlenip, birlik ve beraberlik içinde olmamız bizi birbirimize düşürmek, ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere vereceğimiz en büyük cevaptır.

Vatanımızın müdafaası için her türlü fedakârlığı göze alan; canını vererek şehit düşen asker ve polislerimizin mekânları cennet olsun, bedenen zarar görerek gazi olan kahramanlarımızdan da Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ve aileleriyle birlikteyiz, beraberiz, bu müstesna bayramın kıymetli vatan evlatlarımızın hanelerine de sevinç ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Bu vesileyle bir kez daha Aziz milletimizin ve tüm Türk İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, Tefenni'li vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin, Belediye personelimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan tüm çalışanlarımızın aileleri ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmesini diliyor; en kalbi duygularımla Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

Tefenni Belediye Başkanı