Babalar Gününüz Kutlu Olsun!

Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmeyi amaçlarlar. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren, dün de bugün de yarın da hep yanımızda olan babalarımızdır. Babalar Günü, onlara minnet ve şükran duygularımızı ulaştırmanın küçük bir vesilesidir. Maddi ve manevi tüm olanaklarını ailesi için karşılık beklemeden seferber eden, tüm hayatları boyunca gözeten, kollayan, destek olan fedakar babalarımızın kıymetini her daim bilmeli, onlara saygımızı göstermek için yalnızca Babalar Günü'nü beklememeliyiz.

Babaların erdemleri, çocuklarına bıraktıkları en değerli mirastır. Hepimize hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve geleceklerini güvence altına alabilmek için tüm ailenin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan babalar, her türlü olumsuzluklardan ilk önce etkilenen kişilerdir. Çocukluğumuzdan beri dünyanın en güçlü adamları ve kahramanları olduklarına inandığımız; acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen, dağ gibi duran çınarlar babalarımız, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle yüreklerinde beslediği sevgi ve şefkatle, büyük emek sarf ederek çocuklarını yetiştiren tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Aramızda olmayan babalarımıza da Allah’dan rahmet diliyorum.

Tefenni Belediye Başkanı