Yağışlı
Yağışlı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

Vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı uğrunda, içinde bulunduğu bütün olumsuz şartlara rağmen, yeniden şahlanan Milletimiz, 19 Mayıs 1919 günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün azim ve kararlılıkla başlattığı İstiklal Mücadelesiyle, tarihte eşine az rastlanır bir destan yazmıştır.Kadın erkek, genç yaşlı farkı olmadan, etnik köken, mezhep, din ayırt edilmeksizin milletin bütün fertleri, vatan savunması için omuz omuza vererek mücadele etmiş ve zafere ulaşmıştır.

Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladı olan bu önemli gün, gençliğe armağan edilmiş bir bayramdır. Çünkü bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz, geleceğimizin teminatı, umudumuz; çocuklarımız ve gençlerimizdir. Unutmamalıyız ki; ancak gençlerine güvenen, onları en iyi şekilde yetiştiren milletler ilelebet mevcudiyetlerini sürdürebilirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Aziz Milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve muhabbetle yad ediyor,  Sevgili Gençlerimizin nezdinde Tüm Vatandaşlarımızın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı”nı tebrik ediyorum. Saygılarımla…

Tefenni Belediye Başkanı