Tüm Annelerimizin ANNELER GÜNÜ Kutlu Olsun.

Karşılıksız sevmenin en güzel örneği annelerimiz, geleceğimizin teminatı, Milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin en önemli manevi kaynaklarıdır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.

Bizi Millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz, her zaman baş tacımızdır. Onları sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlamalıyız.

Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiç bir değer yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle hayatın tüm güzelliklerine layık olan, başta Şehit anneleri olmak üzere baş tacımız annelerimizin “Anneler Günü'nü” kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum, Saygılarımla…

Tefenni Belediye Başkanı